Onze merken 

Welkom op onze merken pagina!

De TONIJN WINKEL verkoopt enkel de witte tonijn. De witte tonijn heeft zijn naam te danken aan zijn vlees dat veel lichter is dan bij andere tonijn soorten. Het is mooi rosé van kleur en dankzij het lagere vetgehalte wat zachter en milder van smaak! Onze missie is om het imago van vis uit blik in Nederland te verbeteren en mensen te stimuleren om te kiezen voor producten die op een milieuvriendelijke wijze zijn gevangen. Bij ons vindt u het grootste assortiment vis uit blik van Nederland. We selecteren al onze merken met oog op kwaliteit en duurzaamheid.

Weten wat je eet en waar dat vandaan komt, dat vinden we belangrijk. Laat u verrassen door ons assortiment. Achter elk product zit een uniek verhaal…

De TONIJN WINKEL

Bourgondisch genieten, op een verantwoorde wijze!

La Perle des Dieux

LA PERLE DES DIEUX

Conserverie La Perle des Dieux staat internationaal bekend om haar visconserven van wereldklasse! De fabriek is gevestigd langs de kust van de Atlantische Oceaan in Saint-Gilles-croix-de-Vie, Bretagne. Hier worden al vier generaties lang de lekkerste visconserven bereid op traditionele wijze.

Conservas Ortiz

CONSERVAS ORTIZ

Conservas Ortiz is gevestigd in het Spaanse Baskenland. De fabriek ligt in Ondarroa, dichtbij San Sebastian. Ortiz is opgericht in de negentiende eeuw door Bernando Ortiz de Zárate. Hij leerde het inblikken van zijn zwager en zo begon zijn carrière in de conservenindustrie.

La belle-iloise MERKEN

LA BELLE-ILOISE

La belle-iloise ligt in de buurt van de vissershaven in Quiberon. Al meer dan 3 generaties biedt La belle-iloise het allerbeste op het gebied van visconserven. Hierbij gebruiken ze alleen grondstoffen van de hoogste kwaliteit en bereiden ze hun producten volgens de lekkerste recepten.

Conserverie Rödel

CONSERVERIE RÖDEL

Conserverie Rödel opende in 1824 haar deuren en was daarmee de een van de eerste conserverieën in Frankrijk. Het bedrijf is opgericht door Charles Désiré Rödel en komt oorspronkelijk uit Bordeaux. Charles had het briljante idee om zijn sardines aan de Franse marine te verkopen.