Rödel Sardines en visconserven

Conserverie Rödel opende in 1824 haar deuren en was daarmee de een van de eerste conserverieën in Frankrijk. Het bedrijf is opgericht door Charles Désiré Rödel en komt oorspronkelijk uit Bordeaux. Charles had het briljante idee om zijn sardines aan de Franse marine te verkopen. Dankzij de Franse kapiteins zijn de sardines van Rödel internationaal bekend geworden. Tot op heden maakt de conserverie visconserven van uitzonderlijke kwaliteit.

Sardines van rodel met stokbrood en peterselie

VISCONSERVEN VAN KWALITEIT

Sinds haar internationale bekendheid heeft Rödel haar assortiment uitgebreid met makreel, tonijn en andere vissen uit de zee. De conserverie staat voor exclusiviteit en zorgt dat al haar vis lokaal en milieuvriendelijk gevangen wordt. Alle visconserven worden met de hand bereid volgens de traditionele recepten die bedacht zijn door Charles en zijn team. Zo zijn de sardines met Chica Pica erg populair. Een zelf samengesteld kruidenmelange. Lees hier meer over de sardines met Chica Pica.

Rodel sardines pijzen en medailles frankrijk

MEER DAN 150 JAAR TRADITIE

Conserverie Rödel begrijpt de techniek van het conserveren als geen ander. Het bedrijf heeft meer dan 150 jaar ervaring en dat proef je terug. Dankzij de prijzen voor kwaliteit en originaliteit is de conserverie een begrip geworden in Frankrijk. In ons assortiment vind je sardines millésimé, tonijn en makreel van Rödel. Proef de verschillende smaken en laat je verrassen!

VIND ALLE PRODUCTEN VAN CONSERVERIE RÖDEL IN ONZE WEBSHOP!